Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunden

Trots denna lilla del av människans liv
Kan den alltid ha mer betydelse än livets början
Man märker aldrig av fall den faller eller står still
Man bara vet att den är där för att försörja
Just det lilla vi alla bär
Något som alltid förblir oförklarat
Kan vi då, stanna upp här och där
Då vi tänker på det som vi en gång bevarat




Fri vers (Fri form) av MrEnergetic
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-29 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrEnergetic