Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
virveliverskriver


nej men se !!! poeter.se



poeter.se
gör mig lycklig

skimmerstund
skapar mig
skimmerstund

lycklig gör mig
poeter.se





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-29 20:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA här med ;) kram
2013-12-30

  Angel of love
Samma här :)
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP