Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är tystnaden

Det är tyst när vi skriver
det är tyst

och vi ruvar våra ägg

sorgerna cirklar runt oss
vi dricker dem likt kaffe
skriver hjärtan
tänker tankar och hudar

stämplar inga förväntningar
levnad är för dem
som framhäver sig

vi är tystnaden

i stadens ljus bildar vi
förvisso skuggor

men ingen skriver nånsin
de tystas biografi




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 842 gånger och applåderad av 52 personer
Publicerad 2013-12-30 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fräscha, friska ord - en text som poesilever och läsaren smakar av välkomponerad anrättning.
2014-01-11

  Lasseman VIP
Fantastisk text..
2014-01-09

  Stefan Albrektsson
Jag finner inga ord... "vi är tystnaden..."
2014-01-08

  Andreas Miller
Stämmer in i kören av hänförda läsare.
2014-01-08

    ej medlem längre
Strålande
2014-01-06

  ULJO
En tänkvärd text du levererar
2014-01-04

  Agitt
Makaløst. Träffar mig rakt in i kroppen och ger en fin, om än vemodig, känsla av tillhørighet.
2014-01-04

    Vickan
Jätte fin dikt med mycket känsla! Gillar den enormt mycket. :)
2014-01-04

  Rozsi.kovacs

mycket bra text
2014-01-04

  Lärling
Mycket fin och stämningsfull dikt!
Så sant att "ingen skriver nånsin
de tystas biografi"
2014-01-04

  axveronika
Fin sorglig och tänkvärd
2014-01-04

  Teresia Ridell
Vemodigt.. Ja tänk så många som har saker att berätta men ingen som vill lyssna.. Tystnad..känslan du får fram är klockren. Applåder !!
2014-01-04

  Anya VIP
En text i moll. Tycker mycket om slutstrofen:
men ingen skriver nånsin
de tystas biografi

2014-01-02

  Catharina Edin VIP
å - nej, så är det kanske - men sorgligt är det. Blir lite rörd här.
2014-01-01

  Ronny Berk
ett "vi" som förundrar - men kanske krävs det flera för att förstå tystnaden ...
2013-12-31

    ej medlem längre
Tänkvärda ord
2013-12-31

  RitaBrunner
Här kan man verkligen snacka om igenkännings faktor! Tycker mycket om hur du får fram känslan av tystnaden!
Eloge för denna Ingela!
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP