Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din fula rosa pyjamas

I skymningen jag står här och sjunger
en stilla men kärleksfylld serenad
hör du hur björkarna hjälper till
och träden står snyggt på rad

och klappar takten i mitt kärleksflöde
för dig min kära på balkongen
du är dock mitt enda öde
så lyssna nu på sången

från mig och träden omkring
lyssna på varje vers är du snäll
jag önskar att du bara vill
sjunga med mig ikväll

vår kärlekssång till oss
så kom ner till mig och kramas
det gör inget att du har
din fula rosa pyjamas

Det gör ingenting alls




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-30 19:16



Bookmark and Share


  Annika Persson

Vad sjunger du?

Kärlekslivet är större
än själva sångerna.

Desillusionerad har man nästan slutat
tro på något annat än pyjamaser,
oavsett färg.

Hur vi sjunger, hur vi beter oss
gör något.

Det spelar roll.





2014-05-27

  Mona J.
Helt underbar! :)
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter