Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du strålar

Du strålar 
Sa han
Och tog hennes ansikte i sina händer
Som om hela månen ryms i ditt skinn
Eoners eoner och ändå lite till
Min kärlek är bortom oändlig

Oändligt kan ingenting vara
tänkte hon
Inte vänskap inte kärlek inte livet

Men det sa hon inte högt




Fri vers av Lindalou
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-30 22:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint ;)
2014-01-01

  queenia
vackert. känner igen känslan.
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou