Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris, faktiskt


Fabrik för naturlyrik

Välkommen in i fabriken min vän

rundvandring först, fikapaus sen.

Till höger direkt finns solnedgångsförvaring

bredvid ligger lådan med natur-adjektiv inklusive förvaring.

 

Till vänstergrön, mjuk mossa och ålderdomlig stenmur

men se upp för där borta står alla trollen på lur.

Gången rakt fram fylld med stormiga hav

sköra fiskebåtar som ska gå i kvav

 

Stigar, ängar, höstlöv och åska

Du, jag märkerdu till palmerna har brådska.

Lövskogar, granar och blå karga berg

och vårt fikarum är gjort i regnbågarnas färg.




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-30 23:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din text speciellt :Till vänstergrön, mjuk mossa
2014-01-01

  queenia
Fina bilder du målar upp..

önskar dig allt gott 2014 <3
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou