Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

molnskensnatt

~~~

nattblått himlavalv
ovan skir molnsilhuett

månskensbeslöjat


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-03-16 08:59



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Vacker
2022-06-10

  Daniel_78 VIP
har läst dina senaste haikus
du är väldigt skicklig även här
2006-03-19

  JMR
Ofantligt små händelser, skapar dessa vackra dikter.
2006-03-16

    Bodil Sandberg
En helt underbar haiku!
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan