Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

let me change, change to something new

jag vill bara bara känna dina andetag
och när du går där så fäller du mig, jag fallar för dig
Alla dina ord, dom blir som plåster när du pratar om det
som en gång i tiden var vårt.

jag vill bara bara känna dina andetag
jag vill inte se dig le, du är vackrare alvarlig
men du gör mej hel, fast bara på ytan, lite ytligt hel
inte alls där inne, för där är jag ett stormande hav, eller
mer likt en vulkan, med utbrott och sådant som ingen förstår sig på
men låt mig känna dina andetag




Fri vers av fulsnyggt
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-03-15 19:27



Bookmark and Share


    Morning Glory
Den är vacker... Innehållet är väldigt fint...
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

fulsnyggt