Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsönskan


Tänk om våra ord

vår omtanke

vårt leende

vårt JAG

kunde göra världen

lite ljusare?


Hur ljust skulle det inte bli

om vi alla hjälptes åt.












Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-31 15:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, mycket bra och tänkvärt skrivet.
2014-01-02

  Lars Hedlin
Fint Kram och God Fortsättning ;)
2014-01-01

  M M Mannheim VIP
Håller med dig Alva. Själv har jag inga storslagna önskningar annat än att min familj och jag ska få vara frisk för oss har det varit mycket under 2013. Men är ändå nöjd, det kunde varit värre.
Tack till Alva och andra att ni So är positiva f
åt mig. Tänk om alla troende kunde be samtidigt för en bättre värld. Den bönen skulle vara 100 % för alla tror ju på något.
2014-01-01

  Carina Bendix
Jättefint och sant! :) Gott Nytt År!!
2013-12-31

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2013-12-31

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en jättefin önskan...instämmer med dej...
2013-12-31

  Lärling
Så sant!
Gott nytt år!

2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP