Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höga tankar

 

Jag såg en domherre ..... eller två

de hade frihet ..... utan att förstå

 

att vingarna inte alltid bär

vid första försöket. ... när

man når toppen .... av droppande sav

som sakta fyller böljande hav

 

 

Var du herre på täppan!

 




Fri vers (Fri form) av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-31 23:59



Bookmark and Share


  Jaseph
En modern djurfabel, rimmad, med tankeväckande pauser. Mycket
lämnas till läsaren. Spännande!
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP