Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det flög en gråsparv

Det flög en gråsparv framför trappan och jag var tvungen att söka in på den där skolan. Jag gjorde det jag var tvungen till för att inte falla ihop där på gruset under gråsparven. Det är inte svårt att göra det man är tvungen till. Det är lätt som en fjäder i junibrisen. Fast det händer så sällan att vara tvungen. Och för varje gång det inte händer bygger gråsparvarna ännu ett bo i stuprännan och regnvattnet tar sig inte fram.




Fri vers av Laisa
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-01 13:34



Bookmark and Share


  aol
gillas fint skrivet
2014-01-05

  axveronika
Gråsparvens oanade krafter
2014-01-01

  Ulf D VIP
Vad en liten fågel viskar i ens öra, får oanade konsekvenser. Krumbukten på slutet ställer allt på ända igen, klurig text!
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Laisa