Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt ögat känna

låt ögat känna

vad du ser

skrivelser och drömmar
att gömmas  bland rader och meningar

till att

bara skriva ur ditt innnersta
och låta svepas med


när orden föds




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-01 20:08



Bookmark and Share


    Max Poisé
Här låter jag även sinnet känna!
2014-01-02

  Ronny Berk
lyriskt tilltalande, den texten - så fint när orden föds
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP