Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en kyss av vinden

Ur skogen kom så en pust
en stormande vinande vind
och väckte min slumrande lust
vinden var du och jag min kind

hur tallar och granar lät mig få
smekas av vindens du
jag lät mig ledas att gå
mot skogen som var allt nu

jag ville så gärna få mera
kyssar med skogens kraft
av dig ville jag få flera
och inte bara något jag haft

en känsla av en stormande kyss
och en rodnande kind
där i skogskanten nyss
av dig och jag min kind

hur skogen så sakta förslöts
runt min hungrande kropp
hur tanken på hur försköts
och kunde ej sätta stopp

jag ville så gärna få mera
kyssar av skogens kraft
jag ville hungrigt få flera
kyssar av livets saft




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-01 22:39



Bookmark and Share


  wildah
Som en smäktande vind är din vackra text!
2014-01-08

  Solitaire VIP
Wow!
Den mest sensuella miljö som finns,
Det är väl skogen ändå
Fats det är inte säkert att jag minns,
Men visst skulle man vara två?
Jag går skallgång i den lilla skog som finns kvar,
Men aldrig det dyker upp någon kyssvillig karl...
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter