Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTANFÖR LYRIKENS GRÄNSER

alla är vi

poeter

 

skapa själv

varför begränsa

 

få inspiration

när Du läser

 

vad jag

skrivit




Övriga genrer av Wolf Wallström
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-01 22:51



Bookmark and Share


  Connie
Så bra beskrivet, precis så är det!
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström