Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med inspiration av dig

Det känns magiskt
Och ganska overkligt
Men jag kan verkligen inte tro
Att detta inte är på riktigt

För utan att känna mig
Vet du vem jag är
Och du ger mig redan
Mer än jag vågar få

Förväntan är grunden
Till all lycka och sorg
Så jag förväntar mig inget
I hoppet om allt







Fri vers (Fri form) av Nilla E
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-01 23:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det ser man direkt vem du är, en gudinna utav främsta sort

allt du bör få

~

mycket bra skrivet, dessutom
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Nilla E
Nilla E

Senast publicerade
Med inspiration av dig
* Se alla