Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt hjärta

Nytt år,

jag ser vänner i ögonen där tusen tända ljus speglar sig

och vi skrattar gott och mitt hjärta känns stort och varmt

livet är ju underbart när maten är god och din arm om mina axlar

barnskratt, fniss och garv, så roligt de har och så förväntansfulla.

kortleken åker fram, nu jäklar och timmen rusar, blir till två timmar och tjugo i midnatt

Vi äter lite till, på stående fot med kex och ost till en kör av tusen unga röster 

som alla manar på oss Det är dags nu! Nytt år! Vi måste smälla bort det gamla

tjatar de

vi skålar i tusen färgers sken, till ett bombardemang av kramar

känner tillförsikt och kärlek, glädje, framtidstro, jävlar anamma

innan vi smiter in i hallen och kramas och luktar på lillemans svedda lugg




Fri vers av Lindalou
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-02 00:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat ;) GILLAS!
2014-01-02

    Max Poisé
Underbart! Saknat dina texter!


2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou