Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Stapplar processen till mötes

Fäller nödvändiga tårar på kjolen du dansade med, vacklar nostalgiskt när dina spretiga penndrag hånar mig på bokhyllan vi läste. Smeker mattfransarna vi snubblade över, begraver dina intelligenta ögon på komposten och låser dörren omsorgsfullt!

 




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-03 01:04



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Jag instämmer i kören nedan och kommer med ett litet tillägg.
Mötet kommer till oss och vi blir en del av processen. Det är som att läsa att tiden kommer ikapp oss. Där i processens egna rumtid kommer tårarna ur minnets luckor. Luckorna står på glänt kankse rent av vidöppna för det skall vädras ut och sorteras. En sorg, ja det är flera ord som förstärker det, tårar och begravning, innan allt förseglas igen. Texten ställer frågan hur vill vi minnas och vad är det som sätter spår? Kjol, penndrag, bokhyllor, mattfransar, jag blir nyfiken på mattan, hur ser den ut hur låter den, och ögon, hur skulle de kunna få en vers var?
2014-01-04

  Lars Hedlin
Mycke bra ;)
2014-01-03

  axveronika
Stapplar processen till mötes var ju ett väldigt bra sätt att formulera sig på!
2014-01-03

    ej medlem längre
ja, vad säger man?
den griper tag! och är bra..
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP