Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skugglek

Jag ser din skugga flyta i mitt blod,
kysser dig varsamt,

din hand i min,
vår kärlek,

evig liksom tiden,
levande likt varet i en infektion,

döden jagar själar denna natt,

men jag vägrar,
kastar pisolen åt helvete,

skriker ut mitt vanvett och ser kärleken blomma i ditt hjärta,
dina tårar binder mina ögon vid ljuset,

vi förenas nu i älskog, dårars eld
flyr


slutet,
kyssa drömmar kalla

hatet i din kärlek
trasor utav papp

sönderrivna
skingras i vinden

fånge i
min

kropp , hon stod där,
välbekant och tittade,

som i en dröm kysste jag hennes tårar,

jag trodde du dog älskade,

natten då ambulanserna skrek,
och vasinnet lämnade din själ,


nu stod hon där,
med sitt mörka hårsvall och älskade

krossade




tårar
vägrar dö

tillsammans






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 644 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-03 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra text!
2014-01-04

  petter rost
Uj Peter, nu har du fanimej kraft och ådra igen!
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth