Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/overbursting.......


F A L S K S P E L ?




























ingen kan "skådespela" bort




sin egen




privata och genuina identitet,








ack nej, inte ens om man tar i



så man spricker,



för att bedåra världen.



















den man är,



är man och förblir


pimpad eller inte





vi



i grunden desamma,







livet ut.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 337 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-01-04 16:03



Bookmark and Share


  Freddy Eastling
Nakengörande på ett vackert vis. Applåder..!
2014-01-08

  Anya VIP
Tycker mycket om inledningen av din text. Den skulle jag kunna använda som ett mantra. Men ack vad vi skådespelar!
2014-01-06

  Anders Nordlander VIP
Jag säger så här:
Det kan ju samtidigt kännas väldigt skönt att veta.
2014-01-05

  aol
nej känslan kan inte jjuga , klokt bra skriftat vännen,
2014-01-05

  Rozsi.kovacs

så klok du är o sann den som påstår
något annat ljuger bravissimo
2014-01-04

  Marianne Räf
Man kan ha en samling olika egon,-
- som i en kortlek. Men själva
kortleken är, ju, alltid samma.
2014-01-04

    ej medlem längre
En spännande resa genom åren.. att bli mer och mer sig själv... även om det innebär att vissa fasader och masker måste få falla
2014-01-04

  KYREUS of Sweden
Tillägg 2:
...eller
som Oscar Wilde
uttrycker saken:
"Var Dig själv,
alla andra
är redan
- host - tingade."
2014-01-04

  LenaJohansson VIP
så sant..
2014-01-04

  KYREUS of Sweden
Tilläg:
visst kan vi utvecklas
och bli bättre;
men det är då inte
någon annan
vi utvecklar
utan: nya friska grenar
på samma träd.
2014-01-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
På sätt och vis...men jag vill tro att vi människor kan förändras till det bättre....skrifterna talar om för oss att vi kan göra det...Bra text i samklang med bilden
2014-01-04

  Ingrid Trolle
Bilden säger exakt vad du menar
och texten stämmer som vanligt
mycket träffsäkert, men ...
jag hävdar att människan har
förmågan att bättra sig och då
menar jag inte pimpa.
2014-01-04

  Teresia Ridell
Ja nog är man i grunden densamma även fast man förändras hela tiden genom livet.. Men med falskspel vinner man ingen sann mark..

Bra text !
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden