Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur skrivelser och drömmar

en sinnlig närhet

och skrivelser av dofter


rader av ljus

och kärlek



en varm famn



ett längtande hjärta

under kärlekens skyar

 

ur skrivelser och drömmar




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-04 21:37



Bookmark and Share


  Eliza-69
Vackert...
2014-01-05

  Carina Bendix
Vacker läsning.
2014-01-05

  ULJO
Behaglig läsning
2014-01-04

  träsnidaren
Ljuvligt!
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP