Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en parantes från länge sedan:)


La luna

Skjut mig i natt som en galen hund
Nu när månen är full i skyn
Ett vansinnigt då utan logik
Om inte älska mig i fördärvet
Du får göra ditt val, men här är jag

Det är afton och mörkrets bal
För till gryningen är jag herre
Om så bara för en endaste natt
Vill du möta mig i en galnings dans
Så hög på sin egen energi

Skapande i ett rus av energi
Är det adrenalin
Som gör mig så hög ?
Eller är det tankarna
Alla tankar på dig
Naken under mig
Ber mig mot bättre vetande
Att älska dig
Älska dig med all min energi
Ta dig med energivågor
Som stöter i dig
Som fyller dig
Om och om igen




Fri vers av PPQ
Läst 403 gånger
Publicerad 2004-08-20 21:23



Bookmark and Share


  Deni
kraftfullt och energisk text!
Jag flöt med av bara farten! Jättebra!
2004-08-21
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ