Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ensamhet


Här finns ingen ensamhet

då jag ropar

berget håller sig kvar

med sin utsikt

ekot finns där

som talar till mig

om tid

______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-05 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén