Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är två

Jag är två

Den som var då

Hon som är nu

ljus

kvicksilvrig

 

Ja, för jag är ju både den gamla och den nya

Och den nya har nytt liv, nya vänner

Bygger nya minnen

med en ny

Att delas

 

Den gamla med det gamla är lite tystare bara

tänker gammalt

talar nytt

 

Och nånstans på den silverbeströdda stigen som vandras

läggs gamla minnen i skymundan

 

fortfarande jag men odelbart




Prosa av Lindalou
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-05 22:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra skriftat!
2014-01-06

    eva m h
Tycker om. Tänkvärda rader!

2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou