Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egodöd

Det är dagen dag idag och jag har investerat i vapen,
drar på mig uniformen, kammar mustachen.
De drar i mig, rösterna, ivrigt och trängtande,
Kommenderar mina lemmar,
förvränger mina ögon

Jaget på första parkett




Fri vers av blanc
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-06 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blanc
blanc