Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det färdrika



Här läggs de färdrika

nätterna

det är sträckor

som målas i drömmar

som stavas försiktigt

för att inte förloras

_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 384 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2014-01-06 10:33



Bookmark and Share


  axveronika
Å jag vet precis vad du menar
slår an en välkänd ton


(tror jag)
2014-01-29

    ej medlem längre
Alldeles själsfylld på alla fina vis. mycket kort, men väldigt innehållsrik. Det är inte helt lätt att skriva en så kort men så innehållsrik dikt, men du har gjort så precis här. Bra.
2014-01-28

  Minkki VIP
dubbelapplåd för denna :)
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén