Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

17:18

Klockan slog inte som vanligt
den slående tystnadens dån
var istället det som fick mig
att vakna upp denna vinterkväll

i mörkrets cyklon

Lamporna hade tänts hos grannar
och belyste nu gårdshus och lider
som lysande planeter på himlen
tröstande belysning i vintermörker

för vi går ju mot ljusare tider

det kommer en vår
då solen ständigt tycks lysa
värmen får oss att klä av oss
och vandra glada och nakna

vissa kommer att nysa

men likafullt glada ändå
av värme ljus och allergi
jakten på solbränna
och badande glada barn

sådana tankar har vi

denna vinterkväll kl 17:18
i nådens år 2014
med förhoppning om
att i vår få släcka lamporna

och glömma delar av 2013








Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-06 17:29



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Snygga rim och sköna framtidsminnen
Ger lust och längtan åt alla frusna sinnen

2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter