Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte lätt att redigera och fixa text på iphonen om nån undrar...


Det är du som är kapten på din egen skuta

Jag kan inte mycket göra

Över skeenden styr jag ej

Vinden väljer vart seglet ska styra

Eller du

Endast lägger jag min hand över mitt hjärta

för morgondagen med en önskan om lugn

 

Oh allra käraste vännen min

Livet är inte alltid enkelt

Du får se till att styra ditt skepp mot en fin horisont

där solen skiner över guldfärgad sand

Undan stormar och vassa skär

Du ska se att din skuta dig bär

Dit du vill om du vill




Prosa av Lindalou
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-07 07:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikts ordat!
2014-01-08

  Yrre VIP
Visa ord!
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou