Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynligt strypt

Jag tvättade bort det sista av dina andetag på tapeten
och dina avtryck på mitt golv

På ett ögonblick kan vi vara där igen
Så vidga mina luftrör
Kan inte andas din luft




Fri vers av Ametist
Läst 254 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-08 15:35



Bookmark and Share


  knappen
bra känt!
2014-01-11

    ej medlem längre
bra formulerat!
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ametist
Ametist