Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig äger ingen



Du kan älska mig

Eller

Hata mig

Men

Du kan aldrig någonsin

Äga mig!




Fri vers av Ametist
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-15 00:53



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Så sant och viktigt att komma ihåg
2014-06-21

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2014-06-15

  lodjuret/seglare VIP
Där slog du på huvudet spiken
envar som försöker ska bli besviken
se det lönar sig illa så det stör
och ingen klarar söka förför
någon enda tvunget av publiken
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ametist
Ametist