Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2011-12-16 17:40 .


Älskade lillebror


Hela världen fortsätter
men inte min

Min har stannat
min är tom

Alla andra planerar julen
men vi
vi planerar din begravning

Andra letar festkläder till nyår
men jag
jag tittar in i min garderob
och undrar
vad jag ska ha på mig på begravningen

Älskade lillebror
Jag känner mig så tom
så halv

Jag ringde för att höra din röst
tonen ringde
i evigheter

Satt och hoppades på att du
skulle svara

Men det var bara tyst

Tomt

Du är så saknad
Du är så älskad

Älskade lillebror




Fri vers av Ametist
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-31 16:19



Bookmark and Share


  axveronika
Vilken hjärtskärande text.
2014-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Andas sorg och saknad.
2014-05-31

    ej medlem längre
Just sånt här känns att läsa.
Kram
2014-05-31

  Rosen VIP
Din sorg berör...
du lägger i dina ord en stark känsla av saknad...
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ametist
Ametist