Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagonattens ljus


Jag hade tanken,
födde hatet

såg på yxan i min hand,
blodet,

i
dina drömmar hade blivit sanningar,

verkligheten såg mitt mord,
ni dömde ,

pekade och svor,
lade hinkvis med värderingar i trötta hjärnor,

våldförde er på kulturen,
brände mina böcker,

stal min spegelbild,
retade er på skuggors dofter i en sagonatt då törsten blev för stor att svälja,


varför var ni så envisa







Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 501 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-07 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth