Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ej finner mig

Jag kämpade till tusen bitar av kärleken
Nakenheten kastade mig från döden klippa...
där skulle jag vara
här i havets tårar genom fallet av mina egna livsönskningar
som bara försvann med havet

Jag kämpar och simmar mot upp
nu är jag igen
Och flödet med
som i liv av alla oceaner

Jag är inte rädd det kalla
för det värmer gott här där inget skulle funnits kvar
styrkan var ett
för att viljan att överleva

Spolades jag upp på land så fanns ingen där att hjälpa mig upp och ta min hand
Bara döden eller livet
Och jag valde genom hoppet

Hoppet från dödens klippa
Och här är jag ännu i mitt liv
som nu bara flaskpost i det förgångna...

Krossa det yttre skalet!
Så finner du bara mig..

Jag kommer att älska till sista syret
Om du ej finner mig..




Fri vers av © Weronica Lindholm
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-08 05:24



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Vacker bild o fin musik!

En gripande, målande dikt
som berör!
2014-01-08
  > Nästa text
< Föregående

© Weronica Lindholm
© Weronica Lindholm