Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Well well well


Note to myself

Hjärtat ska sitta till vänster
liksom ticka på i lagom takt.
Mitt hjärta sitter i halsgropen
i all sin hjärtlika prakt.
Livet är inte lätt alla gånger
tänk en lycklig tanke och
det kommer olyckor rullande längs med vägen
och så löper hjärtat rent amok.

 

För varje gång livet känns lugnt
och jag unnar mig att andas ut
så kommer svarta moln vid horisonten
och mitt andetag ebbar ut.
Att alltid ha oro i maggropen
ha ledsamheten som ständig gäst
tär på både själ och hjärta
när lugn är vad jag önskar allra mest.




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 136 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-09 00:03



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra beskrivet

2014-01-12

  axveronika
Bra fångat hur kropp och själ sitter ihop
2014-01-12

  Lars Hedlin
Bra i känslan!
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou