Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandat regn

Orden blandas nu,
känslor styr,

agerande teater,
blandas med ditt hjärta,

natten letar dina andetag,
förgäves i en dröm,

vi älskar ju tillsammans denna morgon,
dina ögon ser,

nakna kroppar,
förenas,

lägger dig ned,
varsamt hjärta,

ser dig andas,
din doft,

berusad sanning,
våran poesi,

tränger in i dig,
du stönar till,

förenas nu i kärlek,
darrande verklig älskog,

dina sanningar ser,
känner dig nu,

nära,
du älskar ju,

vilsna själar ser,
vi blev kärlek nu,

en dag i tiden
du ligger med särade ben nu,
jag tar dig i fittan,

dina stön,
vänder dig,

tar dig bakifrån,
tar dig i analen,

trång skön flicka,
du gnyr,

min kuk är hård,
vill ha din kropp,

jag kommer att knulla dig igen,
genast,

du är så söt o fin,
blir sperma i ditt ansikte då du sugit kuk,

din kropp är skön,

en nyans av kärlek
vinden i mitt hår,
kärleken flyter längst drömmarnas trottoarer in i mitt hjärta,

glittrande sanningar,
krevader,

kysser en dröm,
ser - ditt hjärta i dimman,

gråta,
sväljer mitt helvete och vandrar vidare,

valde att
ta

dig med en sommarnatt,
vi var unga,


och kärleken dånade







Fri vers (Fri form) av peter markurth
Läst 574 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-09 00:56



Bookmark and Share


  peter markurth
Ja tala poesi min vän, tess, tror denna skrevs för 3 år sedan. Jag minns knappt, var nog ett försök att sammanställa det fina, fragila kärleksfulla med det kanske litet grövre. Det gick ej att tacka privat? Men tack för seriös kritik.
2017-09-26

  lodjuret/seglare VIP
Det måste vara det här som menas då någon talar poesi.
2017-09-26

  Tess74
Jag tycker att det känns som två dikter, den börjar mjuk och sensuell och blir sen grov. Om jag fått välja så hade jag gjort två bra dikter av detta, för bra är det
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth