Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prata inte med mig förrän jag hämtat andan om nån timme tack


Efter-jobbet-blues

Jag känner doften av jordgubbste

Det är för att näsan nästan snuddar
vid den rykande ytan

Väskan lade jag i hallen
bara på golvet så där


Lite bryskt så att almanackan trillade ur till hälften

Finns något bakom pannbenet ändå
det maler
och maler


Sätter mig i soffan med en kudde i famn, tänder ljuset i lyktan
skimrar vackert

efter att jag suffsat bort en spindel från köksgolvet
med foten.

Tror inget brast.

Ändå regnar det.




Fri vers av Lindalou
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-09 16:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou