Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


§666

Ekorrar
får inte hoppa
mellan träden

Dom kan
ramla ner
och slå sig

säger lagen 
om ekorrar i träd 
§669

Vattensköldpaddor
får inte dyka ner
under vattenytan 

Dom kan drunkna

säger lagen om
vattensköldpaddor
i vatten
§668

Måsar får inte
flyga högt
när det blåser

Dom kan 
blåsa sönder

säger lagen
om måsar
i luften
§667

Människan
får inte leva

Hon kan dö 

säger lagen
om människan
i livet
§666




Fri vers av Petter Wingren
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-09 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren