Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pang! Pang?


En tidsinställd bomb

En tidsinställd bomb
är ju liksom tidsinställd
Har en tid att passa
då den ämnar brisera
En otidsinställd bomb
är inte tidsinställd
är av en oberäknelig sort
har svårt att planera

Det är bättre att veta
säger jag och torkar min panna
Svårt att inte veta
hur länge man får stanna




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 65 gånger
Publicerad 2014-01-09 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou