Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidsinställd bomb

En tidsinställd bomb

är ju liksom tidsinställd

Har en tid att passa

då den ämnar brisera

En otidsinställd bomb

är inte tidsinställd

är av en oberäknelig sort

har svårt att planera

 

Det är bättre att veta säger jag

och torkar min panna

Svårt att inte veta

hur länge man får stanna




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-10 07:42



Bookmark and Share


  träsnidaren
Sista stycket är riktigt vasst. Griper tag!
2014-01-13

  Lars Hedlin
Så bra skrivit!
2014-01-10

    ej medlem längre
Stark text, som ger stor frihet för association.
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou