Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oskyldiga blickar

att vara den som gör dig

het

och får dig att känna


 

skälet till att älska

av kärlek och känslor



ge uttryck för känslan

att vara den du



är

 

i längtans lustar

 

när oskyldiga blickar

 

möts

 

under åtrå

          

          




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-10 15:37



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mycket vackert skrivet.
2014-01-10

    ej medlem längre
Fint!
2014-01-10

    ej medlem längre
Så väldigt fint, och lustfyllt.
2014-01-10

    ej medlem längre
Gillar dina ord Prinscess;) Kram
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP