Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag eller världen ur led?


Vardagen knackade på dörren.
Jag öppnade.

Släppte ut alla helgdagar,
allt julpynt och festande.

Skinkan är uppäten
och gröten ett minne.

Nu går det i sin vanliga lunk
med Spåret och Skavlan

Med högläsning och kurser
och med primörer i trädgården.

Vintergäcken, fyra stycken
hälsade God Middag!

Den 11:e januari

Är jag eller världen ur led?





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-11 11:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet, det är vardag igen, vintern har kommit, snart är våren här
2014-01-16

    ej medlem längre
Läsvärt, bra skrivet
2014-01-13

  Heikki Hellman
Ingen är ur led. Det gamla året är bakom oss. Vi har fyra nya årstider framför oss. Vi har börjat den första, vintern som slutligen ser ut också vintern med ny vit snö. Låt oss kämpa genom kölden mot våren!
2014-01-11

  Lars Hedlin
Kommer nog bli lite så här runt om hela planeten ..kram
2014-01-11

  Palett
Nu är allt i sin ordning, marken är vit av nyfallen snö ! Bra text om nuet !
2014-01-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det kan man undra...men vi får ta det som det kommer...
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP