Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det kännas.


Rar och stridbar


Under Någons Makt!
Vem har lagt en Pakt?
När når jag ett Mål?
Måste koka kål!

Hur förhåller det
sig med min atlet?
Det är ej så lätt
att jämt veta rätt!

Krumbukter och stön.
När får jag min Lön?
Ska någon kalla
på mig - av Alla?

Jag vill gånga ut,-
själv fatta beslut,
rörande mitt Liv.
Det ska bli min Giv!

Det icke duger
att man jämt ljuger
om Kärlekens Dåd.
Nä, - ge jysta råd!

Man kan fråga sig -
vad jag gjort - så säg -
för å få lida!!
Jag tänker strida!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-11 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf