Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sista raden reviderad


Lutad över min axel

Mitt i kommer den krypande-

oron


håller sig avvaktande bakom min rygg

lutad över min axel

där det ställs mer frågor än svar

i syret från mina andetag

i sekunderna från mitt hjärtas puls

görs tidsresans olika milstolpar

innan den avslöjar sig i mötet vid kärnpunkten...


livets signatur




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-11 18:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet.
2014-01-16

  Andreas Miller
Precis så! Över min axel också.
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP