Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titel reviderad


Gömda grottor

Små springor, stora ojämnheter
sänder mig tankar- få ord

då stormar ryter

vågor sköljer

över minnen som blev till myt


varför tårades då molnen?
varför föll historien?


över det som nu döljs 

det söta

det beska

växte det starka

blev till tusentals-


i varje liten spricka
över minsta lilla ojämnhet
tar sig vågor-

planterar mysterier

 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-11 19:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och målande skrivet.
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP