Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkvärda ord


För att komma vidare i livet måste du släppa det som håller dej fast ! Roland

En text är innehållslös om det inte står något mellan raderna. Roland

Dröjer sanningen för länge hinner lögnen före. Roland

Försök inte springa ifatt framtiden, den kommer till dej. Roland

En god tanke kan bara förstås av andra om den visualiseras. Roland

Jag kan allt. men är inte bra på något. Roland

Empati är något man kan slösa med, och ändå ha kvar
Roland

Vänliga ord kostar inget, men kan vara värda en förmögenhet för den som får dom. Roland

Sann vänskap kan inte köpas, den måste förtjänas.
Roland.

Ord kan inte mäta sig med fåglars sång, men de kan uttrycka vår längtan. Roland

Hos min hjärtevän bor mina tankar.
Roland

Våren är kort för den som söker kärlek, men evig för den som finner den. Roland

Alla människor kan finna lyckan, men få kan hålla den kvar
Roland.

Om du inte tror på drömmar, kan de heller inte bli sanna.
Roland.

Vis är den som förstår att han har fel.
Roland.

En sak har vi gemensamt, vi är alla olika. Roland




Övriga genrer av Lotusblomman
Läst 195 gånger
Publicerad 2014-01-11 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotusblomman
Lotusblomman