Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livsfilosofi


Finns tid ?

Dåtid finns inte nu, men den har funnits
Framtid finns inte heller nu,
men för några utvalda kommer den att finnas.
Det enda som existerar och finns här nu är därför nuet,
ta väl vara på nuet, planera för framtiden för den kanske kommer,
men lev i nuet, ta hand om tiden som du har nu, och gör det bästa av den,
om du lever i framtiden kommer du att tacka mej för att du gjorde just detta.




Fri vers (Fri form) av Lotusblomman
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-12 22:05



Bookmark and Share


  Hortensia
Tid existerar inte, klockor existerar.
2014-01-12

  mickech
Väl skaldat!!
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lotusblomman
Lotusblomman