Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikt


Vill du som jag ?

Vill du liksom jag
bygga ett slott
Kanske en dag
av känslorna blott
Med gyllene tinnar
som himmelen nå
Vi hoten besinnar
tillsammans vi två

Vill du som jag
sätta ett frö
Frö av det slag
som inte kan dö
Tillsammans vi bär det
som vore ett barn
Så inget förtär det
som tunna små flarn

Vill du som jag
födas på nytt
Så där i ett slag
få världen förbytt
En gnista vi tänder
i kärlekens sfär
Vem vet vad som händer
och varthän det bär




Bunden vers (Rim) av Lotusblomman
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-11 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfull och vacker, kärleksfullt
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lotusblomman
Lotusblomman