Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stumnad, tunga, tungt, stenen

 

Bakom föreställningar
lila och sköra
dina känslor

Du tar
ett steg
ut
lämnar dina dagböcker
vill minska avståndet
för att lyckas
töja
din själ runt ett hav

Om ljuset
och om det såg tillbaka?
Om du såg ut?
Och trängde upp ur golvet
sipprade gränslös genom luften
som vatten i människan?
Strålar samtidigt
som det fortsätter

Blomman, handsken och skogen
sällsynta hinna av fruktbarhet

Varför finnas?

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Billy Andersson
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-12 03:30



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver med din vackra seende penna
livets helhet
varför finnas

vi söker för att finnas
vi är redan funna

och det är det jag ser i dina ord
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson