Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanvas

Kanvas i segel
och i tavelduk
konstnären
är seglaren
på det omåttliga världshavet
och jag är med på resan
via konstverkets fönster
ut mot skönheten




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-12 10:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin
2014-01-12

  axveronika
Fin bild,
tänk vilken förmån att få vara med på den seglatsen
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3