Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: http://news.discovery.com/animals/whales-dolphins/loneliest-whale-in-the-world-130715.htm


Mix


jag är ingen val
mer tassmärkt med antenner
jag älskar att stoppa hjärnan ned
i kastruller fulla av explosioner
bryta mitt hjärtat av med megahertz
knashistorier och amazing images
av allting och bortom begränsningen
konstig och knölig
en liten silly schmuck 
med vingar
och så skriver jag också
gee, I better go gliding with the goats
umbrellagliding ... with a twist




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-12 10:49



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Med megahertz blir det svårt att komma till tals på 52 Hertz. På vilken frekvens bräker (kanske engelskspråkiga) getter, är en undran som väcks här.Kul text.
2014-01-12

  axveronika
Ooo, bara att hålla i hatten och åka med
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP