Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brukar oftast skriva när en viss känsla infinner sig samtidigt som någon formulering eller något speciellt ord uppstår i hjärnan. Detta är inget undantag. Jag reflekterade lite över mitt liv i allmänhet och saker som hänt den senaste tiden.


Back to square one

My brain is numb
My feelings are gone
I can\'t live my life
Inside this bubble of indifference

Channeling all I can summon
Through my dead eyes
Not enough to break the spell
That\'s keeping me inside

You say it\'ll pass,
You say I\'ll get over it
You say I have to fight
But I don\'t even know,
Know what to fight for

It\'s all the same in the end
Broken free, just to be captured again
Back in my bubble
Back to my old life
The circle is closed yet again




Fri vers av Pelle
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-03-16 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pelle
Pelle